4:09 am - Cumartesi Mart 14, 2020

Kurumsal

Yeni Konular < Kurumsal
vkontakte
VKontakte Kullanıcıları Videolardan Para...

VKontakte Kullanıcıları Videolardan Para Kazanabilecek

VKontakte, kullanıcılarına video görüntülerinden para kazanma imkanı sunacak. İzvestiya gazetesinin medya kaynaklarına dayandırarak yayınladığı habere göre, VKontakte bunun için video platformunu yeniden düzenlemeyi planlıyor. Şu an VKontakte video servisi, aynı video... Devamı»

facebook shoping
Facebook Alışverişe El Atıyor

Facebook Alışverişe El Atıyor

Facebook, sosyal ağ sitesi üzerinden kullanıcıların alışveriş yapmalarına olanak sağlayacak olan satın alma butonunu test ettiğini duyurdu. Kullanıcıların bu uygulamaya nasıl bakacağı merakla bekleniyor. Dünya genelinde 1.3 milyar kullanıcısı bulunan sosyal paşlaşım sitesi... Devamı»

twitter mahkeme
Twitter’da Bir Yenilik Daha “...

Twitter’da Bir Yenilik Daha “Retweet With Comment”

Twitter’daki en önemli eksikliklerden biri olan retweet’lere yorum ekleme özelliği, bazı kullanıcıların üzerinde test edilmeye başlandı. Geçtiğimiz günlerde masaüstü ile iOS ve Android platformlarına GIF desteğini (hareketli görsel) sunan Twitter, yeniliklerine devam ediyor.... Devamı»

ios 8 apple
Apple iOS 8’i Tanıttı

Apple iOS 8’i Tanıttı

Apple’ın mobil işletim sistemi iOS’nin son sürümü iOS 8, tanıtıldı.  iOS 8’in getirdiği yenilikler arasında ev otomasyonu ve grup mesajı özellikleri dikkat çekiyor. Apple, San Francisco’da düzenlenen WWDC 14 fuarında yeni işletim sistemi iOS8’i tanıttı.... Devamı»

Kurumsal -> Diğer Konular

soundcloud twitter

Twitter’ın Yeni Hamlesi Soundcloud

Popüler mikro blog sitesi Twitter’ın, müzik yayımlama ve dinleme hizmeti sunan Soundcloud’u satın alacağı iddia ediliyor. Twitter müzik platformunda başarı... Devamı»

samsung

Samsung Yakın Zamanda Rusya ve Hindistan’da Tizen Telefonlarını Satışa Sunabilir...

Samsung’un Intel işbirliğiyle 2012 yılında duyurduğu, ileriye yönelik olarak Android’e alternatif geliştirdiği açık kaynaklı Tizen işletim sistemi, meraklıları... Devamı»

facebook profil

Facebook Bu Kez De Sevgilinizi İstiyor!

Facebook işi biraz daha ileri bir noktaya getirerek kullanıcıların özeline girmeyi başardı. Eklenen son özellik, kullanıcıların arkadaş listesindeki herhangi birinin sevgilisi... Devamı»

twitter ban

Twitter, Rusya’da Egellenecek Mi?

Rusya Federal Bilgi Teknolojileri ve İletişim Dairesi Başkan Yardımcısı Maksim Ksenzov, 1 Ağustos’ta yürürlüğe girmesi beklenen yasa çerçevesinde Rusya’da Twitter’ın... Devamı»

twitter mahkeme

İspanya’da İlk Twitter Gözaltısı

İspanya’da bir genç attığı tweet’ler nedeniyle gözaltına alındıktan sonra mahkemeye sevk edildi. Geçtiğimiz haftalarda da ırkçılığı teşvik eden mesajlar yayınlayan bazı... Devamı»