4:09 am - Cumartesi Mart 14, 2020

Donanım

Yeni Konular < Donanım
titan aerospace solara
İnsansız Hava Araçlarının Kullanımı Artı...

İnsansız Hava Araçlarının Kullanımı Artıyor

İnsansız hava araçlarından sonra şimdi de insansız deniz araçları, teknolojiye birçok katkıda bulunuyor. Bu araçlar bilimsel araştırmalardan polis faaliyetlerine ve Hint Okyanusu’ndaki kayıp yolcu uçağının aranması çalışmalarına kadar birçok alanda uzmanlara yardımcı... Devamı»

apple iwatch
Apple iWatch Haziran’da Geliyor

Apple iWatch Haziran’da Geliyor

Apple’ın yıllardır beklenen akıllı kol saatinin haziran ayında gerçekleştirmesi beklenen WWDC yani Global Geliştiriciler Konferansı’nda tanıtılacağı iddia edildi. Apple’a yakın bir kaynağa göre teknoloji devi iWatch’u haziran ayında söz konusu etkinlikte... Devamı»

kahve fincan
İnternete Bağlanabilen Kahve Fincanı Yap...

İnternete Bağlanabilen Kahve Fincanı Yapıldı

Finlandiya’da internete bağlanabilen kahve fincanı yapıldı. Ünlü bir kahve şirketinin Finli uzmanları, bilgisayar programcıları ile birlikte yürüttükleri ortak çalışmaların sonucunda internete bağlanabilen bir kahve fincanı imal etmeyi başardı. Fincanın Finlandiya’da... Devamı»

google glass
Google Glass’ın Fiyatı Belli Oldu...

Google Glass’ın Fiyatı Belli Oldu

Amerikalı internet devi Google, hakkında uzun bir süredir spekülasyon yapılan akıllı gözlüğü ‘Google Glass’ı nihayet piyasaya sunacağını duyurdu. İnternet devi Google’ın ‘akıllı gözlüğü’ 15 Nisan salı günü Amerika’da piyasaya çıkıyor.... Devamı»

Donanım -> Diğer Konular

vaio fit 11A

Dikkat! Bu Laptoplar Alev Alabilir

Sony, Vaio isimli bilgisayarlarının bataryalarının alev alabileceğini açıkladı. Sony’den bugün yapılan yazılı açıklamada şubat ayında satışa sunulan Vaio Fit 11A... Devamı»

amd radeon R9 295X2

AMD Çift İşlemcili Radeon R9 295X2’yi Duyurdu.

Grafik kartı piyasasında liderliği geri almak için harekete geçen AMD çift işlemcili Radeon R9 295X2’yi duyurdu. AMD’nin oyuncular için sunduğu çift R9 çekirdeğine... Devamı»

super computer

Rusya’da 1,2 Petaflops Kapasiteli Süper Bilgisayar Geliştiriliyor

“Roselektronika” Holdingi Genel Müdürü Andrey Zverev, Rusya Sanayi ve Ticaret Bakanlığı ile ortaklaşa süper bilgisayar geliştirdiklerini açıkladı. Zverev, düzenlediği... Devamı»

itu robot

Robot Olimpiyatları İstanbul’da Yapılıyor

İTÜ Kontrol ve Otomasyon Kulübü (OTOKON) tarafından bu yıl 8’incisi düzenlenen olimpiyatlar, üniversitenin Ayazağa Kampüsü’nde 10-12 Nisan arasında... Devamı»

apple iwatch

Apple iWatch Ne Zaman Çıkıyor ?

Apple’ın akıllı saati iWatch hakkındaki söylentiler gelmeye devam ediyor. Son haberlere göre, iWatch bu yılın üçüncü çeyreğinde satışa sunulacak. iWatch’un üçüncü... Devamı»