4:09 am - Cumartesi Mart 14, 2020

İnternet

Yeni Konular < İnternet
android_selfmite
Android’e Yeni Tehdit: Selfmite

Android’e Yeni Tehdit: Selfmite

Uzmanların ‘Selfmite’ adını verdiği kötü amaçlı yazılım, Android tabanlı mobil cihazları tehdit ediyor. Selfmite, kullanıcının adres defterindeki numaralara zararlı bağlantılar göndererek yayılıyor. Güvenlik uzmanları, gelişmişlik seviyesi bakımından nadir... Devamı»

facebook
Facebook’ta Şoke Eden Virüs

Facebook’ta Şoke Eden Virüs

Sosyal medya uzmanları uyarıyor: Bu virüse dikkat edin! Milyonlarca kişinin beğenmiş olduğu fan sayfalarınızı ve aynı zamanda aynı şifreyi kullandığınız tüm sosyal medya ve banka hesaplarınızı bir anda kaybedebilirsini. Gün geçmiyor ki yeni bir dolandırıcılık olayı ile... Devamı»

facebook profil
Facebook Kullanıcıları Ayaklandı

Facebook Kullanıcıları Ayaklandı

Facebook’un açıkladığı yeni özellik büyük tartışma oluşturdu. Akıllı telefonun mikrofonunu kullanarak ortam dinlemesi gerçekleştiren ve bu sayede dinlediğiniz müziği ya da izlediğiniz diziyi öğrenerek durum güncellemesi yapan özellik “Facebook özel hayatımızı... Devamı»

rusya internet
Rusya’dan Google Rakip: Sputnik.ru

Rusya’dan Google Rakip: Sputnik.ru

Rusya, kendi interneti Çeburaşka’nın kurulması yolunda ilk adımı attı. “Sputnik.ru” arama motoru St. Petersburg şehrinde yapılan 18. Uluslararası Ekonomi Forumu’nda çalıştırıldı. İnternet’in genellikle batılı ülkeler ve özellikle ABD istihbarat servisleri... Devamı»

Abone ol - Dizi-Film

Dizi-Film

en-iyi-korku-filmleri

En İyi Korku Filmleri Listesi

Sinemalarda çeşitli kategorilerde yayınlanan filmlerin en ilgi çekici olan kategorilerinden biri hiç şüphesiz korku filmleridir. Korku filmleri izlemekten hoşlanıyor ancak en iyi korku... Devamı»

korku-dizileri

En İyi Korku Dizileri Listesi

Korku dizilerini takip etmek isteyenler için hazırlanmış olan bu listede dünya genelinde milyonlarca izleyici kitlesine sahip olan en iyi... Devamı»

Abone ol - Listeler

Listeler

turk-video-paylasim-siteleri

En Popüler Türk Video Siteleri

Video siteleri, ücretli veya ücretsiz olarak video yükleme, depolama ve paylaşma olanağı sunan ortamlardır. Dizi, müzik klipleri, filmler ve her türde video bu siteler aracılığıyla... Devamı»

video-paylasim-siteleri

En Popüler Video Paylaşım Siteleri

Videolarınızı yükleyip paylaşabileceğiniz dünyanın en çok kullanılan video paylaşım servisleri sıralanmıştır. 1. Youtube 2. ... Devamı»

Abone ol - Sosyal Medya

Sosyal Medya

archive-wide-1-thumb.jpg

Delicious (Del.icio.us) Nedir?

2003 te kurulan Del.icio.us, Yahoo tarafından sağlanan bir sık kullanılanlar koleksiyonudur. Delicious, sık kullanılan internet sitesi bağlantılarını depolamak, paylaşmak ve yeni siteleri... Devamı»

archive-wide-2-thumb.jpg

Digg Nedir?

Digg, Social Bookmarks’ın her türlü haber, video ve podcast üzerine uzmanlaşmış bir arzcısıdır. Kullanıcılar tarafından başlık,... Devamı»

Twitter Nedir?

archive-wide-3-thumb.jpg

Twitter, bir sosyal ağ ve mikroblog sitesidir. Kullanıcılarına tvît (tweet, İng. cıvıldama) adı verilen 140 karakterlik metinler yazma imkânı veren... Devamı»

Linkedin Nedir?

archive-wide-3-thumb.jpg

Linkedin dünya genelinde 187 milyon kullanıcıya sahip sosyal platformlardan birisi. Türkçe dil desteği de sunan Linkedin son zamanlarda Türkiyede’ ki... Devamı»

Instagram Nedir?

archive-wide-3-thumb.jpg

Instagram ilk olarak Iphone için yapılmış ücretsiz bir fotoğraf paylaşma ve fotoğraf düzenleme uygulamasıdır. Artık Android platform’lu... Devamı»

Abone ol - Web İnceleme

Web İnceleme

justpaste-it

JustPaste.it – Metin, Resim ve Video Paylaşma Servisi

JustPaste.it bilgi, resim, video veya bir web sitenin ilgili sayfasını tümünü olduğu gibi paylaşabileceğiniz Türkçe dil desteğine sahip bir içerik paylaşım servisidir. Başka bir web... Devamı»

purof.com

Bütün Haber Kaynakları Tek Bir Yerde – Purof...

Purof; tüm haber kaynaklarını bir araya getirerek gündemin tek bir yerden takip edilebilmesini sağlıyor. aradığı şeye hızlı ve kolay bir... Devamı»

Günlük Gazete Manşetleri Okuma Sitesi – PressDisp...

press-display

Günlük gazete manşetleri okuma sitesi PressDisplay.com yayıncıların okurlarını yenilikçi dijital ağ oluşturma çözümlerine ulaşmasını sağlayan... Devamı»

Ücretsiz Online Resim Düzenleme – Pixlr Editor

pixlr online photo editor

Pixlr  bulut-tabanlı Photoshop görünümünde hazırlanmış online görüntü düzenleme yazılımıdır. Kullanımı çok basit olduğu gibi Türkçe dil... Devamı»

Yok Böyle Bir Şey Video Topluluğu

yok-boyle-birsey

Hayatımıza giren sosyal ağlar, günümüz dünyasına yön verecek kadar gelişti ve gelişmeye devam etmekte. Sosyal ağlar üzerinde birçok gurup, sayfa... Devamı»

İnternet -> Diğer Konular

ebay shopping

Ebay Siber Saldırıya Uğradı

Dünyanın en büyük çevrim içi (on-line) alışveriş firmalarından Ebay, siber saldırıya uğradığını bildirerek müşterilerinden şifrelerini değiştirmelerini... Devamı»

google chrome guncelleme

Google Chrome Kullanıcılarına Önemli Uyarı

Google, web tarayıcısının önemli açıklarını kapatan yeni sürümü Chrome 35’i indirmeye sundu. Tarayıcınızı güncelleyin! Popüler tarayıcının yeni sürümünde... Devamı»

twocol-thumb.jpg

Dikkat! Twitter’a Virüs Bulaştı

Facebook ve Twitter gibi platformlarda sıkça hacker’ların başvurduğu virüs link’lerine bir yenisi daha eklendi. Twitter’da yeni bir virüs salgını baş gösterdi.... Devamı»

open ssl internet

İnternetteki Bilgileriniz Tehlike Altında

İnternette en çok kullanılan web şifreleme protokollerinden Open SSL’de büyük bir açık olduğu tespit edildi. Google, Facebook gibi birçok popüler site tarafından kullanılan... Devamı»

vine android

Vine’a Özel Mesaj Özelliği Geldi

Twitter’ın 6 saniyelik videolar paylaşmamıza olanak sağlayan uygulaması Vine’da direkt mesaj özelliği başlıyor. Twitter tarafından oluşturulan ve kullanıcılarına 6 saniyelik... Devamı»