4:09 am - Cumartesi Mart 14, 2020

Oyun

Yeni Konular < Oyun
candy crush saga
Candy Crush Gerçeği Ortaya Çıktı

Candy Crush Gerçeği Ortaya Çıktı

Candy Crush Saga ve Angry Birds gibi mobil oyunlar, bir süre sonra keyif almasan bile oynamaya devam etmeni sağlıyor. Dr. Simon Moore, Candy Crush Saga oyununun neden bağımlılık yaptığını açıkladı. Guardian, psikolog Dr. Simon Moore ile geliştiricilerin oyunlarında kullandığı... Devamı»

The Walking Dead game
The Walking Dead’ın Kutulu Sürümü ...

The Walking Dead’ın Kutulu Sürümü Satışta

Telltale Games’ın en harika oyunlarından birisi olan The Walking Dead kutulu olarak resmi şekilde satılmaya başlandı. Telltale Games’ın en harika oyunlarından birisi olan The Walking Dead kutulu olarak resmi şekilde satılmaya başlandı. Telltale Games tarafından bölümler... Devamı»

arma 2 türk
Arma 2’ye Özel Harekatçılar Eklend...

Arma 2’ye Özel Harekatçılar Eklendi

“Arma 2″ye eklenen, Türk askeri ve polisinin kullandığı araç ve teçhizatlarının da bulunduğu oyun piyasaya sunuldu. Dünyanın en çok oynanan Firt Person Shooter (FPS) oyunlarından “Arma 2″ye eklenen, Türk askeri ve polisinin kullandığı araç ve... Devamı»

ea
Electronic Arts, Amerika’nın En Kö...

Electronic Arts, Amerika’nın En Kötüsü !

Ünlü oyun dağıtıcı Electronic Arts, “Amerika’nın En Kötü Şirketleri” oylamasında en çok oyu alarak birinci oldu. EA’den Peter More konu ile ilgili samimi açıklamalarda bulundu. EA, Amerika’da 250 bin kişinin oy vererek katıldığı... Devamı»

Abone ol - Browser Oyunları

Browser Oyunları

begone

BeGone Oyna – Ücretsiz Online Multiplayer FPS Oyunu

BeGone, Nplay tarafından sunulan tarayıcı tabanlı multiplayer (çok oyunculu) fps oyunudur. Bir browser oyunu için oldukça iyi grafiklere sahip olan oyunda, oynanabilirlik de iyi seviyelerde... Devamı»

gladiatus

Gladiatus Oyna – Online Gladyatör Oyunu

Gameforge yapımı olan Gladiatus tarayıcı tabanlı, Türkçe dil destekli online gladyatör oyunudur. Oyunun amacı kendi gladyatörünüzü... Devamı»

Desert Operations Oyna – Tarayıcı Tabanlı Online ...

desert-operations

Desert Operations, küçük bir üssün yöneticisi olarak binlerce oyuncuya karşı savaşabileceğiniz bir online askeri strateji oyunudur. Desert Operations... Devamı»

Supremacy 1914 Oyna – Dünya Savaşı Online Stratej...

supremacy1914

Supremacy 1914 RTS türü bir tarayıcı oyunu’dur. Oyuncular I. Dünya Savaşı sırasında var olan bir devleti yönetmektedir. Oyuncu başka oyuncular... Devamı»

Vikingler Diyarı Oyna – Tarayıcı Tabanlı Savaş &#...

vikingler-diyari

Vikingler Diyarı, Looki Games tarafından yayınlanan tarayıcı tabanlı bir savaş – strateji oyunudur. Looki Games‘in yeni online flash tabanlı... Devamı»

Abone ol - Online Oyunlar

Online Oyunlar

stronghold- kingdoms

Stronghold Kingdoms İndir – Ücretsiz Strateji Oyunu

2010 yılında MMOG dünyasına giren Stronghold Kingdoms dünyada türünün ilk sürekli (zaman ilerlemesiz) MMORTS örneği olup Stronghold serisini büyük yankı uyandırarak 21. yüzyıla... Devamı»

kingdom-online

Kingdom Online İndir – Ücretsiz 3D MMORPG Oy...

Kingdom Online, incelikli bir şekilde oluşturulmuş karakterleri, uçsuz bucaksız toprakları ve oyuncuları içine çeken görsel efektleri ile... Devamı»

Knight Online İndir – Ücretsiz Online Savaş Oyunu...

knight-online-indir

Knight Online Parti sistemine dayalı, Kore’de başarılı olmuş ilk online oyundur. Bu oyunda Seviye atlama, eşya düşürme ve birinci sıraya... Devamı»

Rail Nation Oyna – Ücretsiz Demiryolu Strateji Oy...

rail-nation-oyna

Demiryolunun cazibesi – Dünya çapında milyonlarca demiryolu sevdalısı, boş zamanlarını rayların, lokomotiflerin ve tren sevkiyatlarının... Devamı»

eRepublik Oyna – Ücretsiz Online Çok Oyunculu Str...

erepublik

eRepublik binlerce kişinin internet üzerinden oynadığı ve kullanıcılarına bir ülkeyi yönetme, ticaretle uğraşma ya da yurttaşlarıyla bir araya... Devamı»

Abone ol - Pc Oyunları

Pc Oyunları

march-of-war

March of War Oyna – İndir – Ücretsiz Online Savaş Oyu...

March of War, ISOTX tarafından sunulan sıra tabanlı (oyuncular hamlelerini sıra ile yaparlar) ve çok oyunculu bir strateji oyunudur. İkinci Dünya Savaşı yıllarına farklı bir bakış... Devamı»

fifa-world-game

Fifa World Oyunu İndir – Ücretsiz Fifa Futbo...

Electronic Arts, ücretsiz ve indirilebilir yeni bilgisayar oyun olan Fifa World EA SPORTS FIFA World, ödüllü konsol oyunu EA SPORTS FIFA HD,... Devamı»

City Car Driving İndir – Araba Simulasyon Oyunu

City Car Driving İndir

City Car Driving oyunu bilinen araba simülasyonları arasına yerini alan başarılı bir oyundur. Video oyunlarında eğitim amaçlı olarak sunulan City Car... Devamı»

BMW M3 Challenge İndir – Ücretsiz

BMW M3 Challenge İndir

BMW M3 Challenge oyunu içerisinde 4 değişik mod içerisinde araba sürmenin keyfini çıkartın.. Oyun içerisinde alıştırma yaparak dünya çapında... Devamı»

America’s Army 3 İndir – Ücretsiz Savaş Oyu...

americasarmy3

America’s Army: Special Forces oyunumuz sizleri son derece gerçekçi bir deneyime ortak edecek olan bir operasyon oyunudur. Hem aksiyon hem de savaş... Devamı»

Oyun -> Diğer Konular

the walking dead game

The Walking Dead Oyunu İlk Tanıtım Videosu

Telltale Games tarafından hazırlanan kitap ve dizi uyarlaması The Walking Dead oyununun ilk tanıtım videosu yayımlandı. The Walking Dead’in nisan ayı içerisinde piyasaya sürülmesi... Devamı»